WelkomUw financiële zorgverlener op het gebied van coaching, budgetbeheer, bewindvoering en schuldhulpverlening.

Geldzaken op orde

Steeds meer particulieren hebben moeite om aan het eind van de maand nog in hun eigen onderhoud te voorzien. Door betalingsachterstanden is het lastig om financieel overzicht te houden, waardoor schulden oplopen.


Een probleem met het omgaan met geld kan ontstaan door uiteenlopende redenen. Door ontslag of een scheiding, lichamelijke of psychische problemen of door het wegvallen van een dierbare wil het soms niet meer lukken om de zaken op de rit te houden of te krijgen.


Zijlhek financiële zorg creëert overzicht en helpt om de geldzaken weer op orde te krijgen. Met heldere no-nonsense taal gaan wij in gesprek met de cliënt met als doel om rust te creëren en het geldprobleem op te lossen.


 •  

  Werkgevers

  Portaal voor werkgevers

  Wist u dat financiële problemen zorgen voor een lagere productiviteit? Bovendien kunt u als werkgever aansprakelijk worden gesteld als u niet meewerkt bij beslaglegging.

 •  

  Particulieren

  Portaal voor particulieren

  Lukt het u niet meer om uw rekeningen op tijd te betalen? Of bent u het overzicht kwijt geraakt en verandert uw administratie langzaam in chaos?

 •  

  Zorgverleners

  Portaal voor zorgverleners

  Geldproblemen kunnen leiden tot psychische en fysieke klachten. Zijlhek helpt u om de problemen voor uw cliënt bij de bron op te lossen.

U kunt ons volgen via de sociale media: